Over ons

Meat Upp, het adres van smaak en vertrouwen

We zijn in 2023 gestart in Eindhoven en hebben een stap gezet in de vleesindustrie door smaak en kwaliteit te combineren. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om halal, verse en kwalitatieve vleesproducten aan onze klanten aan te bieden.

Klanttevredenheid en vertrouwen zijn onze belangrijkste doelstellingen. Als team werken we eraan om kwaliteitsproducten te leveren en aan de verwachtingen van al onze klanten te voldoen.

Lokale verbindingen, mondiale smaken

Wij volgen de premium vleesmarkt in Nederland en ook de wereldwijde vleestrends op de voet. Wij werken samen met onze eigen lokale leveranciers om onze klanten verse en heerlijke producten aan te bieden.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid is ook een onderwerp waar wij belang aan hechten. We werken er voortdurend aan om de beste normen te bereiken op zowel milieu- als kwaliteitsgebied. We streven niet alleen naar goede kwaliteit in onze producten, maar zijn ook gevoelig voor de bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

R&D- en innovatiegerichte aanpak

We hebben een voortdurend evoluerend en innovatief perspectief. We hechten veel belang aan R&D-studies en richten ons op het voortdurend verbeteren van ons productassortiment door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en methoden in de industrie.

Wat zit er in ons productportfolio?

Al ons vlees is halal gecertificeerd. Ook hebben wij graangevoerd steakgroepvlees dat wij meenemen uit landen als Uruguay en Australië. Terwijl wij voor ons schapenvlees Nederlands lamsvlees gebruiken, betrekken wij ons rundveevlees bij onze eigen particuliere leverancier in Zuid-Holland. Deze dieren behoren tot de beter leven ster dierengroep, worden wekelijks medisch gecontroleerd en krijgen natuurlijke voeding. We hebben ook halal gecertificeerde kip en verwerkte kipproducten die in hygiënische omgevingen worden geslacht.

Naast ons kwaliteitsvlees en vleesproducten hebben wij ook een assortiment conserveermiddelvrije speciaal gemaakte kazen, natuurgemaakte jams, honing, handgemaakte tomatenpuree, speciale diepvriesproducten, peulvruchten en vele andere natuurproducten.

Wij nodigen u uit in onze winkel

Wij wachten op u om onze winkel in Eindhoven te bezoeken en een heerlijke winkelervaring te hebben. Wij zijn er voor elk vleesproduct dat u nodig heeft! Voor uw vragen, suggesties of verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Bedankt dat u ons gekozen hebt.

Vlees Opp

Welkom terug

Log in